Ai o întrebare? Iată un răspuns!

Spread the love

Un nou site: www.intrebariimportante.ro. De ce? Pentru că sunt atâtea întrebări şi sunt atât de puţine răspunsuri.

Este foarte adevărat că nu toate întrebările îşi pot afla răspunsul aici şi acum. Tot la fel de adevărat este şi faptul că oamenii nu pot răspunde la toate întrebările. De ce? Simplu.

– Cine cunoaşte toate lucrurile şi toate situaţiile? Eu, tu sau el?

– Cine are răspunsuri la toate întrebările? Eu, tu sau el?

– Cine poate da răspunsurile cele mai bune? Eu, tu sau el?

La întrebările acestea există un singur răspuns: nici eu, nici tu şi nici el nu ne putem încumenta să afirmăm că ştim totul, că avem toat răspunsurile şi că ar fi soluţiile cele mai bune la problemele oamenilor.

Dar… există Cineva care e de la început, a văzut de toate, cunoaşte orice, a trăit printre noi şi are soluţii la toate problemele. Este Domnul Isus Hristos.

El ne-a lăsat o Carte care are deja răspunsuri la multe frământări umane, Biblia conţine răspunsuri la întrebări importante. Iar răspunsurile ei sunt garantate de Autorul care a inspirat-o: Dumnezeu.

Pentru a răspunde la o parte dintre întrebările ce ne frământă, a apărut site-ul: www.intrebariimportante.ro.

Cred că la un moment dat voi putea spune că acest ghid prezent  în spaţiul virtual a ajuns să ofere răspunsuri la întrebările cele mai sincere şi cele mai pertinente ale oamenilor.

Dacă vi se pare potrivit, vă cer sprijinul în promovarea site-ului www.intrebariimportante.ro printre prietenii duneavoastră, printre cunoscuţi şi printre străini.

Dacă veţi constata că, în timp, anumite subiecte rămân neatinse, vă rog să-mi comunicaţi pentru a putea oferi răspuns la cât mai multe întrebări.

Vă mulţumesc pentru sprijin.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.