Tinerii şi sănătatea

Spread the love

Când eşti tânăr, viaţa te cam „scuteşte” de cele mai multe dintre bolile sau afecţiunile medicale atât de răspândite la bătrâneţe. Dar vine o zi când… ce nu ai vrut vine. Sănătatea este preţuită de obicei după ce nu mai este.

Ne cheltuim sănătatea pentru a câştiga bani şi apoi cheltuim bani pentru a ne recupera sănătatea. Sănătatea nu este o modă. Stilul de viaţă nu ar trebui să fie un trend. Fiecare om ar trebui să fie foarte bine informat înainte de a lua o decizie.

Este de mii de ori mai uşor să previi decât să combaţi. Singurul lucru care nu poate fi cumparat cu toti banii din lume este Viata. Prin urmare, tot ce ajuta la mentinerea, prelungirea si infrumusetarea ei reprezinta o investitie inteleapta. Iar lucrul in care merita sa investim cel mai mult este mentinerea sanatatii. Sanatatea este bunul cel mai de pret pe care ni l-a dat Dumnezeu fara sa ne ceara nimic in schimb, si atunci este de datoria fiecaruia dintre noi sa o ingrijim.

Foarte mulţi oameni au probleme de sănătate, dar nu se preocupă de ele decât atunci când simptomele devin supărătoare şi probabil boala este deja cronică.

Tinere drag, ce ai de făcut pentru a-ţi menţine sănătatea?

Tinerii şi sănătatea (aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.