Ioan 15:16

Spread the love

„Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.” (Ioan 15:16)

Lucrarea noastră trebuie să fie roditoare, iar rodul să rămână. Dumnezeu doreşte eficienţă maximă în salvarea sufletelor. El plânge pentru fiecare suflet pierdut.

Nu există tehnici eficiente, nu există cuvinte magice, nu există metode perfecte. Există doar un singur secret al succesului în misiune. Acesta constă în unirea cu Hristos.

„Lumea trebuie să fie avertizată. Mi-au fost arătate multe locuri în care este nevoie de eforturi neobosite, pline de consacrare și credincioșie. Hristos deschide inimile și mințile multor locuitori ai orașelor mari. Ei au nevoie de adevărurile Cuvântului lui Dumnezeu. Dacă vom merge într-o strânsă legătură cu Hristos și vom căuta să ne apropiem de acești oameni, ei vor fi câștigați pentru bine. Trebuie să ne trezim și să intrăm într-o strânsă legătură cu Hristos și cu semenii noștri. În orașele mari și mici, în locuri apropiate sau depărtate trebuie să se lucreze și să se lucreze în mod inteligent. Niciodată să nu dați înapoi. Domnul va lucra asupra inimilor dacă noi vom lucra în armonie cu Duhul Său.
Am cuvinte de încurajare pentru voi, fraților. Noi trebuie să mergem înainte cu credință și speranță, așteptând lucruri mari de la Dumnezeu. Vrăjmașul va căuta pe toate căile să împiedice eforturile făcute pentru înaintarea adevărului, dar în puterea Domnului veți avea succes. Nici un cuvânt, de descurajare să nu fie rostit, ci numai cuvinte care tind să întărească și să susțină pe locuitorii noștri.”
(E. G. White – Biserica rămăşiţei şi viitorul bisericii advente, pag. 60)

În aceste vremuri tulburi, a venit momentul să nu mai luptăm de unii singuri, să nu ne mai obosim inutil „chinuindu-ne” să evanghelizăm lumea fără Dumnezeul Evangheliei.

Despărțiți de Mântuitorul nu putem face nimic. Să ne legăm total de Hristos şi roadele vor apărea din belșug. Iar prin puterea Sa, acestea vor rămâne! Amin!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.