De ce nu este bine singur?

Spread the love

Iarăşi aducem în discuţie subiectul căsătoriei. De ce? Pentru că trăim vremuri grele în care acest subiect are o sumedenie de faţete care trebuie şlefuite.

În ultimul timp, din ce în ce mai mulţi tineri aleg să nu se mai căsătorească şi preferă să rămână în celibat.

Pot fi multe motivaţii care stau la baza acestei decizii. Numai că unele dintre acestea pot fi greşite. Frica de responsabilităţile căsniciei, teama de despărţire sau îndoiala cu privire la cinstea unui partener nu ar trebui să anuleze decizia de a spune un „DA” în faţa lui Dumnezeu şi a martorilor.

Ce argumente există pentru cei care găsesc doar scuze contra căsătoriei? Ce soluţii sunt pentru cei care au doar semne de întrebare? Cum pot fi ajutaţi cei care nu pot să ia încă o decizie?

Află şi tu răspunsul la întrebarea:

De ce nu este bine singur? (aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.