De la prietenie la căsătorie

Spread the love

Prietenia, curtenia şi logodna sunt etape normale în drumul spre căsătorie. Însă drumul de la prietenie la căsătorie nu este totdeauna aşa de uşor de parcurs (ca să nu mai vorbim aici despre ceea ce urmează după căsătorie).

Unii trec atât de superficial prin aceste etape încât se miră cum de s-au căsătorit şi totuşi căsnicia merge fără să fi existat o cunoaştere profundă a partenerului înainte de a spune „DA”.

Ce este de făcut de la momentul cereriii prieteniei până la ajungerea în faţa altarului? Iată care sunt paşii ce trebuie avuţi în vedere

„De la prietenie la căsătorie” (aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.