Matei 10:31

Spread the love

Mi-a plăcut mult imaginea aceasta. Când am văzut-o, imediat mi-au venit în minte nişte cuvinte pe care le-a spus Mântuitorul.

Ele se găsesc în Matei 10:29-31:

„Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuş, nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până şi perii din cap, toţi vă sunt număraţi. Deci să nu vă temeți; voi sunteți mai de preț decât multe vrăbii.”

Care este valoarea mea? Care este valoarea ta?

Este valoarea pe care o dă Fiul lui Dumnezeu.

„Nici chiar o vrabie nu cade pe pământ fără ca Tatăl să nu știe. Ura lui Satana împotriva lui Dumnezeu îl face să-i urască pe toți aceia de care Se îngrijește Mântuitorul. El caută să strice lucrarea mâinilor lui Dumnezeu și are plăcere să distrugă până și creaturile necuvântătoare. Numai prin grija protectoare a lui Dumnezeu sunt apărate păsările, pentru a ne înveseli cu cântecele lor de bucurie. Dar El nu uită nici vrăbiile măcar. “Nu vă temeți deci; voi sunteți mai de preț decât multe vrăbii.” (E. G. White – Hristos Lumina Lumii, pag. 356)

„Mulți limitează providența lui Dumnezeu și despart îndurarea și iubirea din caracterul Lui. Ei susțin că măreția și maiestatea lui Dumnezeu L-ar împiedica să se intereseze El Însuși de problemele celor mai slabe creaturi ale Sale. “Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuși, nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până și perii din cap, toți vă sunt numărați. Deci să nu vă temeți; voi sunteți mai de preț decât multe vrăbii.” (E. G. White – Mărturii pentru comunitate, vol. 4, pag. 522)

Sfat tehnic:

Pentru a vizualiza imaginea la dimensiunea maximă – clik DREAPTA cu mouse-ul în cadrul imaginii afişate. Folosiţi opţiunea de deschidere într-o filă sau o fereastră nouă. Astfel se deschide o noua fereastră cu imaginea dorită.

Pentru a o salva (sau folosi ca background) – clik dreapta cu mouse-ul pe imaginea mare şi se alege opţiunea dorită de salvare.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.