Matei 6:30

Spread the love

Gândurile mi s-au oprit în această dimineaţă asupra unui verset din Matei 6:30:

„Așa că, dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba de pe câmp, care astăzi este, dar mâine va fi aruncată în cuptor, nu vă va îmbrăca El cu mult mai mult pe voi, puțin credincioșilor?”

Chiar dacă este vreme de criză şi pandemia ne-a închis în casă, statisticile arată că magazinele cu haine on-line au fost asaltate de comenzi consistente. Orăşenii sunt aproape tot la fel de preocupaţi de îmbrăcăminte ca şi mai înainte. Cei care nu folosesc internetul sunt deranjaţi că au fost închise magazinele de specialitate.

Eşti îngrijorat cu ce te vei îmbrăca?

„Domnul Hristos a îndreptat atenția ucenicilor Săi la florile de pe câmp care cresc într-o bogată varietate, strălucind în simplitatea frumuseții pe care cerescul nostru Tată le-a dat-o, ca expresie a iubirii Sale față de om. El spune: “Uitați-vă cu băgare de seamă cum cresc crinii de pe câmp”. Frumusețea și simplitatea florilor din natură întrec cu mult splendoarea lui Solomon. Cea mai strălucită îmbrăcăminte, produs al artei și iscusinței omenești, nu se poate compara cu grația naturală și frumusețea încântătoare ale florilor creațiunii lui Dumnezeu.
Domnul Hristos întreabă: “… Dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba de pe câmp, care astăzi este și mâine va fi aruncată în cuptor, nu vă va îmbrăca El cu mult mai mult pe voi, puțin credincioșilor?” (Matei 6, 28.30.) Dacă Dumnezeu, Artistul divin, dă frumusețea și varietatea culorilor unor simple flori care pier într-o zi, cu cât mai multă grijă va avea El de aceia care sunt creați după chipul și asemănarea Sa? Această lecție a Domnului Hristos este o mustrare pentru teama, neliniștea și îndoielile inimii lipsite de credință.”
(E. G. White – Calea către Hristos, pag. 124)

Dintr-un pământ care murdăreşte ies sute de mii de specii de plante ce au culoare, miros, gust şi aspect diferit. Şi toate acestea doar la porunca lui Dumnezeu, Marele Creator. Lui Dumnezeu nu-I lipsesc ideile. El are nenumărate variante să-Şi aducă planurile la îndeplinire.

Lasă-l pe El să-ţi rezolve toate chestiunile legate de supravieţuire. Roagă-te şi lucrează! Colaborează cu El şi vei avea îndeplinite toate nevoile zilnice!

Dumnezeu să fie şi astăzi sursa ta pentru tot ce ai nevoie! Amin!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.