Indicii că relația nu merge

Spread the love

Nu toate relații pot fi perfecte. Nu orice tânăr se poate căsători cu orice tânără. Există compatibilități, similitudini, țeluri comune și principii identice. Când relația scârțâie, este timpul pentru analiză.

Relaţia toxică este acel tip de relaţie din care obţii mult mai puţin decât investeşti. Când timpul petrecut alături de viitorul partener este mai mult neplăcut decât plăcut, este momentul să cauţi indiciile care te ajută să-ţi dai seama că eşti într-o relaţie toxică.

Cel mai bine este să analizezi relația înainte de a ajunge la starea civilă și la altar. Mai bine o logodnă ruptă decât o căsătorie desfăcută.

Dacă viitorul tău partener manifestă unele dintre semnele clare care sunt expuse, ar putea fi momentul să cauţi pe cineva mai potrivit, cu care poţi avea o relaţie mai împlinită.

Indicii că relația nu merge bine (ascultă emisiunea aici)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.