Iov 36:15

Spread the love

Am ales pentru astăzi un verset care mi s-a părut foarte interesant şi util.

Iată ce scrie Bibia în Iov 36:15:  

„Dar Dumnezeu scapă pe cel nenorocit prin nenorocirea lui, şi prin suferinţă îl înştiinţează.”

Acest text nu conţine doar o făgăduinţă. Aici este şi o explicaţie foarte benefică: Deşi nu Dumnezeu provoacă nenorocirea şi suferinţa, El le foloseşte pe ambele pentru a avertiza sau a înştiinţa, pentru a îndrepta şi a corecta pe om. Sursa nenorocirii sau a suferinţei este Diavolul sau chiar însuşi omul.

Iată şi argumentul biblic:

Iacov 1:13-17  Nimeni, când este ispitit, să nu zică: „Sunt ispitit de Dumnezeu”. Căci Dumnezeu nu poate fi ispitit ca să facă rău, şi El însuşi nu ispiteşte pe nimeni.  Ci fiecare este ispitit, când este atras de pofta lui însuşi şi momit.  Apoi pofta, când a zămislit, dă naştere păcatului; şi păcatul odată făptuit, aduce moartea.  Nu vă înşelaţi prea iubiţii mei fraţi:  orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, pogorându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.

Pentru a vizualiza imaginea la dimensiunea maximă – clik DREAPTA cu mouse-ul în cadrul imaginii afişate. Folosiţi opţiunea de deschidere într-o filă sau o fereastră nouă. Astfel se deschide o noua fereastră cu imaginea dorită.

Pentru a o salva (sau folosi ca background) – clik dreapta cu mouse-ul pe imaginea mare şi se alege opţiunea dorită de salvare.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.