Psalmii 143:8

Spread the love

Faptul că ne-am trezit dimineaţă este o mare binecuvântare. Asta înseamnă că Dumnezeu ne-a mai oferit un timp de har. Ce ai vrea să auzi în dimineaţa aceasta?

Iată ce scrie în Psalmi 143:8:

„Fă-mă să aud dis-de-dimineaţă bunătatea Ta, căci mă încred în Tine. Arată-mi calea pe care trebuie să umblu, căci la Tine îmi înalţ sufletul.”

Ce ţi-ar place să recepţioneze urechile tale după ce te-ai trezit? Un imn, o voce suavă, glasul cuiva drag, nişte ştiri… Pentru începutul zilei, ai dori să-L auzi vorbind chiar pe Dumnezeu? Şi de la El, ce-ai vrea să auzi? Accepţi să asculţi tot ce spune El, exact aşa cum spune El?

Sistemele moderne de navigaţie îţi arată traseul vizual, dar îţi şi vorbesc. Te avertizează şi te sfatuiesc cu privire la drumul optim. Psalmistul îi cere lui Dumnezeu (care este cele mai bun GPS) direcţionare pe calea corectă.

Asta ar trebui să facem şi noi. Să cerem indicaţiile perfecte pe care le poate da Dumnezeu prin studiu şi rugăciune.

„Când Moise s-a rugat: “Arată-mi căile Tale; atunci Te voi cunoaște”, Domnul i-a răspuns: “Voi merge Eu Însumi cu tine și îți voi da odihnă”. Iar prin profeți s-a dat solia aceasta: “Așa vorbește Domnul: ‘Stați în drumuri, uitați-vă și întrebați care sunt cărările cele vechi, care este calea cea bună; umblați pe ea, și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre!’” (Exod 33, 13.14; Ieremia 6, 16.) Și El zice: “O, de ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci pacea ta ar fi fost ca un râu și fericirea ta ca valurile mării.” (Isaia 48, 18.) (E. G. White – Hristos Lumina Lumii, pag. 331)

Sfat tehnic:

Pentru a vizualiza imaginea la dimensiunea maximă – clik DREAPTA cu mouse-ul în cadrul imaginii afişate. Folosiţi opţiunea de deschidere într-o filă sau o fereastră nouă. Astfel se deschide o noua fereastră cu imaginea dorită.

Pentru a o salva (sau folosi ca background) – clik dreapta cu mouse-ul pe imaginea mare şi se alege opţiunea dorită de salvare.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.