Vacanţa

Spread the love

Probabil că timpul cel mai plăcut pentru cei mai mulţi dintre elevi este… vacanţa. Este atât de dorită şi aşa de mult aşteptată … cum era cândva eliberarea din armată (AMR – a mai rămas) pentru cei care satisfăceau serviciul militar obligatoriu.

Când spunem „vacanţă”, ne gândim la mare, la munte sau la bunici. Când eşti elel sau student vacanţele pot fi mai consistente, dar când intri în câmpul muncii (sau la munca câmpului) vacanţele devin normate.

Dacî pentru cei mai mulţi VACANŢĂ înseamnă distracţie, poate că ar trebui să acceptăm şi ideea că VACANŢĂ poate să însemne şi noţiunea de detaşare.

V-aţi gândit vreodată că VACANŢĂ poate fi mai mult de atât?

Vacanţa (aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.