Ajutor!… Începe un nou an!

Spread the love

Trecerea anilor este inevitabilă, doar că timpul care trece poate fi de bun augur sau poate fi risipit inutil… nici nu mai vorbesc de timpul folosit prost sau distructiv. Fiecare om este responsabil de ceea ce face şi de timpul pe care îl are la dispoziţie.

Fiecare zi care trece ne apropie de ceva inevitabil: pentru pesimiştii puţin credincioşi – distrugerea catastrofală a pământului, pentru optimiştii religioşi – venirea Domnului Isus Hristos iar pentru cei neinteresaţi de subiect – „ce-o fi, o fi, şi-om vedea noi!”

Ce importanţă are ocazia trecerii într-un an nou? Ce ar trebui să avem în vedere măcar la cumpăna dintre ani?

Psalmi 90:9-12:  „Toate zilele noastre pier de urgia Ta, vedem cum ni se duc anii ca un sunet.  Anii vieţii noastre se ridică la şaptezeci de ani, iar, pentru cei mai tari, la optzeci de ani; şi lucrul cu care se mândreşte omul în timpul lor nu este decât trudă şi durere, căci trece iute, şi noi zburăm.  Dar cine ia seama la tăria mâniei Tale, şi la urgia Ta, aşa cum se cuvine să se teamă de Tine?  Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!”

Ce este de făcut pentru a „beneficia” la maximum de noul început?

Ajutor!… Începe un an nou! (aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.