Caut… AJUTOR pentru o VIAŢĂ!

Spread the love

Iată un motiv de bucurie şi de mulţumire la adresa lui Dumnezeu: de sub tipar a ieşit cartea „Caut… AJUTOR pentru o VIAŢĂ!”

Cartea este rezultatul unei bune perioade de căutări, de studiu intens, de serioase documentări, de analize realiste şi practică pe viu în domeniul pregătirii tinerilor pentru căsătorie.

Publicaţia aceasta se adresează în mod special tinerilor care se pregătesc pentru căsătorie. Deşi este scrisă pentru tineri, ea poate fi de folos şi părinţilor care vor să-şi îndrume corect copiii în cel mai important drum al vieţii de pe pământ. Totodată ea este foarte utilă şi pastorilor care doresc să pregătească viitorii miri în cadrul activităţilor de pregătire premaritală.

Iată trei recenzii cu privire la cartea cu pricina:

„Viorel Dascălu este o personalitate originală şi complexă, cu un limbaj popular, accesibil tuturor categoriilor socioprofesionale. El câştigă prin faptul că este un creator de stiluri, şi nu un copiator. „Caut… AJUTOR pentru o VIAŢĂ!” este o carte sub formă de „bisturiu chirurgical”, indispensabilă pentru tinerii care intenţionează să-şi aleagă partenera (partenerul) de viaţă, ajutându-i să se ferească de greșeli, să analizeze riscurile unei decizii luate pe bază de sentiment sau impuls şi să se ferească să încheie tranzacţii amoroase care au de la început un final tragic.” – (Tiberiu Nica – preşedinte Conferinţa Moldova)

„Începutul vieţii în doi reprezintă un pas matur către împlinire, schimbare, frumos și sens. Acest salt către noutate deschide o ușă către descoperirea plinătăţii naturii umane cu tot ce se poate găsi în spatele cuvântului „provocare”. Pentru bucuria prezentă și viitoare a acestui demers relaţional scris în ADN-ul uman de Creator, ai nevoie de informaţii pertinente și complexe despre ce presupune viaţa în doi. Cartea „Caut… AJUTOR pentru o VIAŢĂ!” îţi aduce informaţii, experienţe și perspective care te vor ajuta să-ţi construiești partitura vieţii în doi. Textul și muzica acestui demers trebuie să se bazeze pe principiile sigure ale relaţiilor, așa cum au fost ele stabilite de Dumnezeu în Biblie. Cerul așteaptă cântarea relaţiei voastre interpretată în tonul veșniciei.” (Romică Sîrbu – director Departamentul Viaţa de Familie, Uniunea Română)

„Viorel Dascălu scrie cu o sinceritate debordantă despre lucruri pe care, de cele mai multe ori, doar bănuim că sunt cunoscute. Stilul său, uneori direct, alteori pastoral, îi provoacă pe cei care sunt în pragul căsătoriei să se roage și să se gândească mai mult decât au făcut-o până atunci. Căsătoria este, alături de Sabat, singurul colţ de Eden care ne-a rămas în această lume tristă, iar Dumnezeu vrea ca el să rămână un astfel de loc fericit pentru fiecare familie. Viorel Dascălu încearcă să ne convingă în cartea lui că merită să luptăm pentru acest Eden şi, cel mai important, să-l construim împreună cu Dumnezeu. Doar El are modelul original.” (Adrian Neagu – director editorial Editura „Viaţă şi Sănătate”)

Cartea „Caut… AJUTOR pentru o VIAŢĂ!” se poate obţine personal de la autor, se poate comanda direct la Editura Viaţă şi Sănătate (de aici) şi este disponibilă la librăriile Sola Scriptura.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.