Recenzie la Biblie (II)

Spread the love

Biblia a fost tipărită integral sau parţial în aproximativ 2 600 de limbi şi poate fi citită de peste 95% dintre locuitorii pământului. În fiecare săptămână sunt distribuite în medie peste un milion de exemplare!

Biblia a fost tipărită integral sau parţial în aproximativ 5 miliarde de exemplare. Cu siguranţă, nicio altă carte nu se compară cu Biblia în această privinţă.

Biblia „este inspirată de Dumnezeu”. (Citește 2 Timotei 3:16.) Ce înseamnă aceasta? Chiar ea ne răspunde: „Oamenii au vorbit de la Dumnezeu, fiind purtaţi de spiritul sfânt” (2 Petru 1:21).

Să ilustrăm: Un om de afaceri îi dictează secretarei lui o scrisoare. Aceasta conţine gândurile şi instrucţiunile omului de afaceri. Deci scrisoarea este a omului de afaceri, nu a secretarei. În mod asemănător, Biblia conţine mesajul lui Dumnezeu, nu al oamenilor care l-au aşternut în  scris. Putem spune deci că întreaga Biblie este cu adevărat „cuvântul lui Dumnezeu” (1 Tesaloniceni 2:13).

Recenzie la Biblie – partea a doua (ascultă emisiunea aici)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.