Meniu spiritual

Spread the love

Suntem atât de preocupați de meniul sărbătorilor, de meniul zilei, de meniul serii, muncim ca să mâncăm, trăim ca să mâncăm…și parcă tot mai înfometați suntem. Ne trezim dimineața flămânzi și toată ziua căutăm să potolim foamea.

Dar ce se află dincolo de această foame fizică care ne preocupă oricum prea mult?

Luca 12:23  Viaţa este mai mult decât hrana, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea.

Mântuitorul ne spune că omul nu trăiește numai cu pâine. Există un meniu şi pentru spirit. Îl găsim explicitat pe paginile Bibliei. Avem nevoie de un astfel de meniu?

Meniu spiritual (ascultă emisiunea aici)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”!

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.