Bucură-te tinere…! (1)

Spread the love

„Încetineşte… şi bucură-te de viaţă! Mergând prea repede, nu numai că nu mai poţi urmări peisajul vieţii, dar la un moment dat nu mai ştii unde mergi şi de ce.”   (Eddie Cantor)

Solomon, cu mult înainte, scrie tinerilor următorul sfat:  „Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată. Goneşte orice necaz din inima ta, şi depărtează răul din trupul tău; căci tinereţea şi zorile vieţii sunt trecătoare. Eclesiastul 11:9-10

Cum se traduce bucuria pentru orice tânăr care vrea să se bucure cu adevărat de viaţă? Cum putem să ne bucurăm practic de viaţă?

Emisiunea se bazează pe răspunsul dat de mai mulţi oameni care au fost puşi să răspundă la întrebarea: „Ce sfat ai da celor care au jumătate din anii tăi?”

Ascultând emisiunea vei descoperi ce răspunsuri interesante au oferit aceste persoane.

Bucură-te tinere…! 1 (ascultă emisiunea aici)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”!

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.