Jocuri de jucat în izolare

Spread the love

Izolarea ne-a cam dat peste cap rutina zilei. În timp ce unii recuperează activitățile pe care nu au avut timp să le facă, alții s-au blocat fie în fața televizorului, a laptopului, a telefonului sau a mesei din bucătărie. 

Și pentru că unii au intrat în zona de plictiseală, vreau astăzi să le reamintim că jocul nu are vârstă, că jocul e la îndemâna oricui, oriunde.  Nu trebuie să aștepți nu ştiu ce zi pentru a ieși la iarbă verde și a te juca, trebuie doar să folosești oportunitatea acolo unde te afli.

Este izolarea timpul oportun pentru joacă? DA! Sigur că da!

Jocuri de jucat în izolare (ascută emisiunea aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.