Care sunt modelele mele?

Spread the love

Este imposibil să înaintezi în viață fără să te uiți în jur, fără să-ți alegi repere, fără să faci comparații, fără să privești la alții și să-ți dorești să ajungi unde au ajuns ei sau să faci ceea ce fac ei.

Cei mai mulţi dintre tineri îşi aleg modele din media sau de pe internet. Deşi nu le cunosc prea bine, tinerii caută să se asemene cât mai mult cu acestea, dar mai ales din punct de vedere fizic. Înaintea ochilor lor sunt actori, cântăreţi, vedete, vlogări, sportivi, aventurieri, oameni de afaceri sau, în unele cazuri, persoane controversate, scursuri ale societăţii.

Pe lângă nevoia de educație, copiii și tinerii au nevoie și de MODELE POZITIVE, dacă vrem ca urmașii noștri să clădească o societate sănătoasă în viitor.

Care sunt modelele mele? (ascultă emisiunea aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei din Bacău.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.