Cum să fii un partener mai bun?

Spread the love

Atunci când ne pregătim pentru căsătorie, fiecare dintre noi căutăm un partener cât mai bun. După ce ne-am căsătorit pretindem acelaşi lucru. Este corect acest mod de gândire?

Fiecare dintre noi ar trebui să ne schimbăm perspectiva. Ar trebui să fim mult mai atenţi cu privire la ofertă şi abia după aceea să observăm dacă ceea ce primim corespunde cu ceea ce oferim noi. Cu alte cuvinte: înainte de a cere… oferă! Înainte de a aştepta… fă tu ceva!

Sunt anumite aspecte într-o relație care țin de modul în care gândim și prin prisma aceasta ne raportăm la celălalt.

Cum am putea să contribuim mai mult la fericirea celuilalt?

Cum să fii un partener mai bun? (ascultă emisiunea aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei din Bacău.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.