Psalmii 3:5

Spread the love

Iată un alt verset pe care l-a scris regele David. A fost scris în momente de criză şi îl găsim în Psalmi 3:5  

„Mă culc, adorm, şi mă deştept iarăşi, căci Domnul este sprijinul meu.”

Timpul în care David a fost nevoit să fugă din faţa fiului său Absalom, a fost un timp de serioasă introspecţie. David a avut ocazia să se cerceteze pe sine şi să înţeleagă de ce vin toate acestea peste el.

„Aceeași încredere răzbate din cuvintele scrise când, ca împărat detronat și lipsit de coroană, David fuge din Ierusalim la revolta condusă de Absalom. Istovit de durerea și oboseala fugii lui, el și cei ce-l însoțeau au zăbovit lângă Iordan pentru a se odihni câteva ore. A fost trezit de avertizările care-l sileau să fugă imediat. În întuneric, trebuia trecut acel curs de apă, adânc și repede, și aceasta de către toată suita lui, bărbați, femei și copilași; căci în urma lor zoreau forțele fiului trădător.

În acel ceas al celei mai negre încercări, David a cântat:
“Eu strig cu glasul meu către Domnul, Și El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt. Mă culc, adorm, şi mă deștept iarăși, căci Domnul este sprijinul meu. Nu mă tem de zecile de mii de popoare care mă împresoară din toate părțile.” (Psalmii 3:4-6).

După marele său păcat, în suferința provocată de remușcări și sila pe care i-o provoca propria-i persoană, cu toate acestea, s-a întors către Dumnezeu ca la cel mai bun prieten al său” (E. G. White – Educaţie, pag. 165)

Să-l lăudăm pe Dumnezeu pentru că ne-a trezit iarăşi! Este rezultatul bunătăţii Sale nemărginite!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.