Stupini martie 2010

Spread the love

Seminarii cu fr. Gerhard Pfandl

In perioada 12-14 martie am participat la Stupini la seminariile cu tema „Noi directii in teologia moderna”.  Aceste seminarii au fost prezentate de fr. Gerhard Pfandl – de la Adventist Biblical Research Institute – General Conference of Seventh-day Adventists

Subiectele prezentate au fost de exceptie. Ele s-au constituit intr-o vaccinare temeinica impotriva „vanturilor” de invatatura falsa care bantuie in crestinism astazi, dar si in trecut.

Lumea teologica a fost si este zguduita de tot felul de aberatii sau de conceptii mai mult sau mai putin ciudate referitoare la marile teme ale Bibliei. Satan lupta sa duca pe cat mai multi in eroare.

Subiectele abordate au avut in centru persoana Domnului Isus Hristos, adevarul despre Sabat, conceptia sanatoasa despre Creator si creatiune, realitatea ispasirii, importanta Spiritului Profetic si a Darului Profetiei si nestramutata speranta in cea de a doua venire a lui Isus Hristos.

O intelegere corecta a Bibliei, venita in urma studiului, a rugaciunii si a iluminarii cu Duhul Sfant – poate fi o forma sigura de protectie impotriva ratacirii.

Atmosfera a fost una de inchinare si de incredere in calauzirea permanenta a lui Dumnezeu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.