Obiceiuri de lectură

Spread the love

În urmă cu câteva decenii oamenii erau cu adevărat preocupaţi de literatură. Copiii citeau cu drag, tinerii deschideau cu plăcere cărţile şi adulţii petreceau ore în şir cu cartea în mână. Dar… a apărut televizorul, calculatorul, internetul, tableta şi smartphonul. …

Şi de atunci aproape toate s-au schimbat. În bine sau în rău, rămâne de văzut până la urmă.

Cum este cu lectura în viaţa voastră? Vă place să mai citiţi? Mai aveţi cărţi prin bibliotecă? Mai aveţi o bibliotecă în casă?

„Un cititor trăiește o mie de vieţi înainte de a muri, a spus Jojen. Omul care nu citește niciodată nu trăiește decât una.” (George R.R. Martin)

Iată şi câteva sfaturi şi sugestii despre:

Obiceiuri de lectură (aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.