Ce mai am de învăţat?

Spread the love

După ce am ajuns la o anumită vârstă, privind cu un oarecare spirit de critică spre trecut, sigur pot să apară cel puţin câteva păreri de rău cu privire la decizii luate greşit. Nu cred că este cineva care să nu fie deacord cu acest fapt.

Indiscutabil, privind la acele decizii pripite şi eronate, dacă ar fi ca astăzi, cu „mintea de pe urmă”, să o putem lua de la capăt, sigur am lua alte hotărâri. De ce? Pentru simplul fapt că acum avem mai multe informaţii, avem o experienţă de viaţă şi am trecut deja prin multe experienţe.

Cât de bine este când cineva îţi spune cât mai multe lucruri despre ceea ce vei întâmpina în viaţă. Sigur multe greşeli ar fi evitate.

Tocmai, de aceea, emisiunea de faţă vrea să-i ajute pe adolescenţi şi pe tineri cu câteva informaţii ce ar trebui să fie luate în calcul pe parcursul vieţii.

Ce mai am de învăţat? (ascultă emisiunea aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.