Cum ne minţim singuri?

Spread the love

„Istoria este o suită de minciuni asupra cărora noi suntem de acord.” (Napoleon Bonaparte.)

În mare parte, istoria s-a construit pe minciuni. Din Eden şi până astăzi, „tatăl minciunii” a infectat omenirea cu minciunile sale.

Nu trebuie să mergem prea departe în istorie. E suficient să ne uităm la istoria noastră personală și să ne dăm seama că, iată, cultivăm minciuni care ne sabotează, în final.

Cum e cu minciunile care ne sabotează viața? Cum ne putem păcăli singuri? Cât de mult ne influenţează acestea?

Cum ne minţim singuri? (ascultă emisiunea aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.