Evidenţe pandemice

Spread the love

Este imposibil să nu tragi concluzii în toată această experiență pe care o trăim. Mai ales că avem mai mult timp de gândit. Deși uneori am impresia navigând prin multitudinea de informații despre COVID, că nu mai înțeleg nimic.

Cum e cu concluziile și impresiile pe care ni le facem acum, când impactul emoțional e așa de puternic?

Citind, ne facem păreri despre una și despre alta. Dar sunt unele concluzii pe care e imposibil să nu le observi. Despre aceste evidențe vreau să vorbim astăzi. Pot părea puerile dar le-am „sustras” de pe facebook, locul unde lumea întreagă își dă cu părerea. Hai să aflăm ce se află în spatele acestor concluzii, pertinente sau nu.

Evidenţe pandemice (ascultă emisiunea aici)

(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)

„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea  „Lista de prieteni”! „

Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.